Psst Johan schrijft aan een nieuw boek.
Binnenkort volgt er meer informatie.
 
 

Het boek heet
Penis jujubes gigantis

Penis jujubes gigantis cover

 

Waar gaat Penis jujubes gigantis over?

Het leven van Ferdinand Haverkamp verandert compleet als hij te horen krijgt dat hij een crematorium heeft geërfd. Tot op dat moment was hij zonder veel succes van de ene baan naar de andere gegaan. Maar de erfenis maakt alles anders. Hij wil het gebouw een andere bestemming geven, maar daar denkt de gemeente Deldenheim anders over. Jammer want de fontein voor het gebouw had hij ondertussen al omgebouwd. Met Frits, de stoker, besluit hij dan toch het crematorium maar weer nieuw leven in te blazen en het wordt, mede vanwege een aantal illegale en legale nevenactiviteiten, een groot succes.

Body

 

Als Ferdinand zijn team met jonge aantrekkelijke vrouwen uitbreidt met de beeldschone Veronica gebeuren er zaken die hij niet had voorzien. Als Veronica verdwijnt en er gelijktijdig een fiets op het crematorium wordt gestolen komen de rechercheurs Breukink en de Graaf in actie. Die twee staan voor een aantal grote raadsels en proberen alles om de zaak op te lossen, maar of dat lukt is de grote vraag.

Lijkt het je een leuk boek?

Ga naar johansteenhoek.nl en vul het contactformulier in. Ik houd u dan op de hoogte van de ontwikkelingen en zet u op de lijst met voorinschrijvingen. Als het boek uitkomt ontvangt u een gesigneerd exemplaar tegen een aantrekkelijke korting.