Psst Johan schrijft aan een nieuw boek.
Binnenkort volgt er meer informatie.

De titel is bekend:
Penis jujubes gigantis

Penis Jujubes Gigantis

Het verhaal

Het leven van Ferdinand Haverkamp verandert compleet als hij te horen krijgt dat hij een crematorium heeft geërfd.
Tot dat moment was hij zonder veel succes van de ene baan naar de andere gegaan. Maar de erfenis maakt alles anders. Zijn moeder had hem altijd verteld dat zijn vader bij zijn geboorte was gestorven, iets wat opmerkelijk is omdat meestal de moeder bij de geboorte sterft, als er überhaupt al iemand sterft. Maar na het lezen van een stapeltje brieven in de kluis van het crematorium ontdekt Ferdinand dat zijn vader tot het moment dat hij een zware urn op zijn hoofd kreeg helemaal niet dood was en jarenlang bij hem in de buurt heeft gewoond. 
 
Ferdinand pleegt zijn eerste moord en wordt verliefd op Maria, die enige tijd later zwanger blijkt te zijn, maar van wie?
Als dan ook nog de maffia opduikt en zich met het crematorium en de plannen van Ferdinand en Frits, de bediener van de crematieoven, wil gaan bemoeien wordt het behoorlijk gecompliceerd. 
De lelijke fontein voor het crematorium blijkt er toch veel interessanter uit te zien als iedereen denkt.
Penis jujubes gigantis!
 
Kortom, een heerlijk boek voor mensen met een verwrongen geest zoals de schrijver zelf. 

 

Body

 

Lijkt het je een leuk boek?

Ga naar johansteenhoek.nl en vul het contactformulier in. Ik houd u dan op de hoogte van de ontwikkelingen en zet u op de lijst met voorinschrijvingen. Als het boek uitkomt ontvangt u een gesigneerd exemplaar tegen een aantrekkelijke korting.